پادکست دیتاساینس با دکتر شاهد و دکتر برونته- مهمان: مهندس نمرود (قسمت یازدهم)
این قسمت از پادکست میزبان مهندس نمرود بودیم و در مورد ریموت سنسینگ و کاربردهای دیتاساینس و ماشین لرنینگ دراین رشته صحبت کردیم.
به طور خلاصه مبحث ریموت سنسینگ مربوط به کاربرد هایی میشه که ما با استفاده از دستگاه ها و سنسورهایی از دور مشاهداتی رو انجام بدیم. این سنسورها میتونه انحا مختلف داشته باشه ولی ما تو این قسمت از پادکست تمرکزمون رو گذاشتیم روی عکسهای ماهوارهای یا عکسهایی که توسط هواپیماها و یا پهپادها گرفته میشه. در خلال بحث ما به یک سری منابع اشاره کردیم که لینک اونها را در پایان این توضیحات میتونید ببینید.
Google Earth Engine
https://earthengine.google.com/
GIS lounge
Earth explorer
در این قسمت از پادکست با دکتر محسن عمرانی در مورد علم نوروساینس و اشتیاق او به کشف راه های جدید برای تشخیص اختلالات روانی با استفاده از پردازش زبان طبیعی صحبت می کنیم .
دکتر عمرانی با مدرک دکترا در رشته علوم اعصاب از دانشگاه کویینز کانادا فارغ التحصیل شد. ایشون، در حال حاضر، یکی از بنیانگذاران و مدیر عامل شرکت او پی تی تی هستن.
لینکهای مربوط به این قسمت:
-- OPTT company:
-- ۴ مورد که ضربه مغزی افراد عادی را به نابغه تبدیل کرد.
-- Bayesian integration in sensorimotor learning:
https://www.nature.com/articles/nature02169
در این قسمت از پادکست، مهندس علی امیری مهمان ماست و در مورد سال های تجربه او در شرکت های پیشرو در زمینه دیتاساینس و ماشین لرنینگ مثل گوگل و متا خواهیم شنید. اگر شما به تازگی شروع به یادگیری در مورد دیتاساینس وماشین لرنینگ کردید و مشتاقانه منتظر شروع کار خود را در این زمینه هستید، این قسمت از پادکست مناسب شما است.
پادکست دیتاساینس با دکتر شاهد و دکتر برونته - ماشینهای خودران: فرصتها و محدودیتها (قسمت هشتم)
در این قسمت از پادکست، دکتر برونته با ما در مورد سال ها تجربه اش در صنعت وکار بر روی جنبه های مختلف ماشینهای خودران صحبت می کنه. ما در مورد فرصت های آینده در این زمینه و محدودیت این خودروها می شنویم و آخر پادکست، طبق معمول٬ به پرسش و پاسخ با مخاطبان پادکست اختصاص داره.